Arjan “KULL” Hoogvliet

Eigenaar: Arjan Hoogvliet 

Arjan (bij vrienden, collega’s en klanten beter bekend als Kull) heeft na zijn studie MTS Werktuigbouwkunde Fijnmechanische- en Motorvoertuigentechniek van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Na jaren aan eigen motorfietsen en die van vrienden te hebben gesleuteld heeft hij zich in 1993 ingeschreven bij de KvK. 

Hoogvliet Motoren is toen officieel gestart en klein begonnen. De zaak groeide al snel uit zijn voegen en verhuisde naar een grotere loods. In 2004 kocht Arjan een pand gelegen aan de Kastanjeweg 9 op het bedrijventerrein te Oudewater en sindsdien is hij daar tot op heden gevestigd en werkzaam.

Hoogvliet Motoren is een bedrijf dat zich door jarenlange ervaring, gediplomeerde opleidingen en kennis van zaken gespecialiseerd heeft in:

Custom Bike Building

Reviseren van H-D blokken en bakken 

Twin-Cam blokken ombouwen van ketting naar tandwiel aangedreven nokkenassen

Opvoeren van Harley’s en samenstellen van blokken voor straatgebruik tot en met Dragracers

Verbouwingen en aanpassingen van originele Harley’s

Laswerk TIG: Staal, RVS en Aluminium

Voor onderhoud, reparatie, afstelling, restauratie, schade-afhandeling, speciaal spuitwerk en poeder coating kunt u ook bij ons terecht

Verkoop van aftermarket parts voor Harley-Davidson zoals S&S, Zodiac

In- en verkoop gebruikte H-D en Buell.

 

Door cursussen en trainingen te volgen zijn wij officieel:

• Pro-Tuning Center en dealer van S&S

• Injectie Programmeer Center van Technoresearch en programmeren met de Race- Tuner Performance DirectLink; Flash-Tuner Optimalisatie Software. 

HOOGVLIET MOTOREN : SALES & SERVICE SHOP FOR HARLEY DAVIDSON