Custom Bike Building

Bij Hoogvliet motoren kun je terecht voor het laten bouwen van een volledig op maat gemaakte motorfiets inclusief RDW kenteken keuring.
Wij zijn leverancier van alle grote merken op het gebied van aftermarket onderdelen voor je Amerikaanse V-Twin. Denk aan S&S, RSD, Zodiac, Motorcycle Storehouse etc.

Bekijk hier wat voorbeelden van door ons geleverd Custom Bike Building werk

Onderhoud

Ook voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwe banden, een servicebeurt, correct afstellen van je injectie na montage van een nieuwe uitlaat of het vervangen van een luchtfilter. Wij verzorgen het allemaal.
In ons ruime magazijn hebben wij veel onderdelen op voorraad.

Bekijk hier voorbeeld van door ons verrichte onderhoudswerkzaamheden

Revisie

Met jarenlange ervaring en eigen hoonbank, draaibank, freesbank, Aluminium lasapparaat etc. etc. zijn wij in staat om al je revisie werk uit te voeren. Of het nu gaat om een krukas revisie, oliepomp, versnellingsbak of het ‘simpel’ herstellen van schroefdraad in je aluminium cilinderkop, wij verzorgen het allemaal.

Bekijk hier voorbeelden van door ons uitgevoerd revisie werk

Tuning

Kull is jaren een van de technische mannen geweest in het Challenger Dragraceteam. Met dit team is zowel in Nederland, Europa als in Amerika geraced in de Super Twin Top Fuell klasse.
Hiervoor zijn veel onderdelen in eigen beheer gemaakt. Daarnaast heeft Hoogvliet Motoren door de jaren heen ook voor andere raceteams de nodige producten ontwikkeld en gebouwd.
Het is dus niet vreemd dat Hoogvliet Motoren precies weet hoe je het uiterste uit een V-Twin blok kan halen.